Behandlingar på Spaladan

Ansiktbehandlingar

Basic-fukt & lyster 45 min.

Återfuktande behandling som stärker spänsten och elasticiteten i huden. Massor med näring och fukt till huden.

695:-

(Studentpris t.o.m. 19 år 595:-)

AHA-Balance & clearing 60 min.

Energigivande behandling som stärker spänst och elasticitet i huden. Minskar åldersfläckar, rynkor och ärr. Motverkar oren hud samt är porsammandragande.
OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmaste 24 timmarna före behandlingen. Huden bör inte utsättas för sol eller peeling de närmaste 48 timmarna efter behandlingen.

825:-

(Studentpris t.o.m. 19 år 725:-)

Antirouge-sensitive 60 min.

Förebygger och stärker ytliga blodkärl. Produkterna som används passar en känslg hud, även hud med rosacea.

825:-

Moist 60 min

Tillför massor av fukt, energikick för en trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst.

825:-

Anti-age 60 min.

Samma som Facial treatment 60 min. Men här får du en längre ansiktsmassage, lyxig spirulinamask samt massage av händer och fötter.

825:-

Gentleman 60 min

Djuprengörande behandling som verkar uppstramande och motverkar pormaskar och ålderstecken. Har en avstressande effekt. Passar både yngre och äldre män.

825:-

C-vitamin 60 min.

Återuppbygger solskadad hud, förebyggande prdukter som motverkar hudens åldrande. Energikick för trött hud. Förbättrar hudens spänst och elasticitet och verkar inflammationshämmande- passar även vid mild acne.

825:-

Lyx 90 min.

En längre ansiktsbehandling efter din huds behov. Dessutom en lyxig clorella-mask, längre ansiktsmassage, samt massage av händer och fötter.

1150:-

 

Tillägg av massage i en ansiktsbehandling:

Rygg, axlar,nacke 20 min.

295:-

Rygg, axlar, nacke 30 min.

395:-

Fötter och händer 20 min.

295:-

Ansiktsbehandlingar - Spaladan

Fransar och bryn

Lash-lift (permanent ögonfransböjning) med keratinbehandling ca 60 min.

(inkl. frans och brynfärg) Kom gärna osminkad. Ingen mascara på 48h. efteråt.

950:-

Frans och brynfärg

(Endast fransar 275:-, endast bryn 225:-)

395:-

Frans och brynfärg i samband med en ansiktsbehandling

(Endast fransar 195:-, endast bryn 175:-)

295:-

Ansiktsbehandlingar - Spaladan

Massage

Ansiktsmassage 30 min.

Rengöring följs av massage av ansikte, dekolletage och skalp.

495:-

Klassisk massage 30 min.

525:-

Klassisk massage 45 min.

625:-

Klassisk massage 60 min.

750:-

Massage med varma stenar 80 min.

950:-

Lymfmassage 90 min.

(Bonuskort: 5:e gången 400:- rabatt)

Denna behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Jag brukar även kalla det “bantningsmassage” för vi masserar bort vätska och fett. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

995:-

Om lymfmassage

Om lymfsystemet:

Lymfmassage sätter fart på kroppens avlopp.
Precis som i alla ”avloppssystem” kan det bli stockningar i lymfsystemet – dvs. vätskan med slaggprodukter (lymfan) flyter inte på i den takt som behövs, utan ”skräpet” blir kvar i vävnaderna, där de bildar förtätningar och så småningom fettväv med inväxning av bindväv, det kallas fibroser. Det blir “bullar” som sitter tex på insidan av knäna och celluliter.

I denna förtätade vävnad fastnar ytterligare lymfvätska och slaggprodukter och hela systemet fungerar ännu sämre – en ond cirkel har startat. Smärta och sjukdomar uppstår.

Man kan säga att det är som att lämna kvar disksvampen i diskbaljan när du släpper ut vattnet, det rinner sakta och det blir smuts kvar i diskbaljan.

Hur fungerar lymfmassage?
Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna.

Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Jag brukar även kalla det “bantningsmassage” för vi masserar bort vätska och fett. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Ansiktsbehandlingar - Spaladan

Kroppsbehandlingar

White chocolate body treatment 60 min.

Hela kroppen peelas med en scrub som är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor och vit choklad (Vit choklad är antioxidantrik och får dig att må bra. Ger dina sinnen lugn och ro). Havssaltet avlägsnar döda hudceller samt återmineraliserar huden. Därefter appliceras en bodylotion med vit cholkad

850:-

Back on track 80 min.

En lång och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Hela kroppen får en väldoftande enzympeeling med papaya som rubbas in. sen masseras en inpackning in på kroppen. Under tiden den verkar, får ansiktet en renande och återfuktande kur. Det hela avslutas med massage av rygg, axlar och nacke.

995:-

Aroma therapy 100 min.

Hela kroppen peelas med en scrub som består av havssalt samt vegetabiliska oljor. Därefter appliceras en aromainpackning som får verka medans ansiktet får en renande och återfuktande kur. Som avslutning får hela kroppen en avslappnande massage

1195:-

Mother to be 60 min.

En ljuvlig behandling för den blivande mamman. Hela kroppen peelas med en väldoftande enzympeeling med papaya. Därefter får hela kroppen en avslappnande massage med Lovely mother oil. Det är en perfekt olja för den väntande mamman då den gör huden mer elastisk och motverkar hudbristningar.

850:-

Sun treatment 60 min.

Ger en fräsch sommarlyster åt kropp och ansikte. Torrborstning och aha-peeling på hela kroppen, föls av solmassage med en mild brunutansol. Ansiktet rengörs, peelas med aha samt masseras med seru, olja och brunutansol.

850:-

Massage med varma stenar 80 min.

950:-

Ansiktsbehandlingar - Spaladan

Fotvård

Fotvård (Endast i Loftahammar) 60 min.

Mjukgörande fotbad, naglar och nagelband klipps och rensas. Förhårdnader avlägsnas och allt avslutas med en massage av fötter och underben.

625:-

Mjuka händer & fötter 30 min.

Uppmjukande fotbad, peeling samt fotmassage. Händerna packas in imed en återfuktande kur samt handmassage.

525:-

Fotvård - Spaladan

Loftahammar

Annelie Nilsson
072-326 82 58
Åttinge Bredvassa
594 71 Loftahammar
annelie@spaladan.se

Västervik

Annelie Nilsson/ Maxprestation
072-326 82 58
Folkparksvägen 17
593 36 Västervik
annelie@spaladan.se